Актуелно
0
0
0
s2smodern

Председник Заједно за Србију и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић изјавио је да је у току "брутални напад режима" на телевизију N1 који "формално предводи премијерка Ана Брнабић", а иза кога "као налогодавац стоји председник Александар Вучић".

"Вучић је пре неколико месеци дао команду да се свим средствима спречи емитовање N1, а у хајку је укључена цела држава - од председнице Владе, преко министара до Телекома и интернет сајбер криминалаца - обарају чак и портал Н1", рекао је Зеленовић.

Он је поручио да новинарска удружења, политичке странке, слободоумни грађани и међународна заједница треба да "стану на пут том безакоњу" и да свако на свој начин "да допринос да се заштити професионализам N1".

"Сви грађани Србије морају да имају могућност да прате ТВ Н1 посредством свих кабловских оператера. Све друго је забрана емитовања TV N1 и покушај увођења огољене диктатуре којој се морамо супротставити", рекао је Зеленовић.

Према његовим речима, циљ "напада на Н1" је да грађани Србије "не знају да у Србији нема слободних избора, да не знају ништа о аферама Крушику, Јовањици и Београду на води".

"Не сме да се јавно говори о корупцији, енормном богаћењу и лажним дипломама највиших функционера власти.", рекао је Зеленовић.

(Foto: N1)

© 2013-2021 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |